Головна » 2010 » Березень » 28
Наркоманія в Україні, на думкку спеціалістів, давно набула вигляду епідемії. Кількість людей, які вживають наркотики, офіційно становить близько 100 000. Реальна цифра, за оцінками МВС, у 10–12 разів більше, і може скласти 600–800 тисяч, а тенета наркобізнесу ловлять нових жертв. За даними Інтерполу, в країні зареєстровано близько 70 тисяч розповсюджувачів наркотиків. Дослідження показали, що середній вік початку прийому наркотиків – 13–15 років, а в деяких містах нашої країни ще менший – 9–13 років. Середня тривалість життя людини після початку регулярного прийому наркотиків складає 7 років. Наркомани рідко доживають до 30-річного віку. Є багато причин, які змушують людину за допомогою наркотиків шукати "кращого життя”, але це життя без майбутнього.

З чого все почалось
Досвід вживання людьми наркотичних речовин вимірюється тисячоліттями. Початкове вживання наркотиків було пов’язане з релігійними та побутовими звичаями. Наркотики почали використовуватись служителями різних ре ... Читати далі »
Просмотров: 1014 | Добавил: Portugal | Дата: 28.03.2010 | Комментарии (0)

Кількість наркоманів зростає в усьому світі, в тому числі і в Україні. Наркоманія в Україні, на думку спеціалістів, давно набула ознак епідемії. Кількість людей, які вживають наркотики близько 100 тисяч (за офіційними даними). Реальна цифра людей, що вживають наркотики, за оцінками МВС, в 10-12 разів більша, і складає 800-900 тисяч, а тенета наркобізнесу ловлять все нові жертви. За даними Інтерполу, в Україні зареєстровано 65 тисяч розповсюджувачів наркотиків.

Молоді необхідно усвідомити, що вживання наркотиків не просто шкодить здоров’ю людини, а й знищує, вбиває її. Наркоманія – це насамперед проблеми молоді. Дослідження показали, що середній вік початку прийому наркотиків – 13-15 років, а в деяких містах нашої країни ще менший – 9-13 років. Наркоманія – це важка хвороба, яка дуже швидко розвивається. Середня тривалість життя людини після початку регулярного прийому наркотиків становить 7 років. Наркомани рідко доживають до 30-річного віку. Як свідчать дослідження, часто вжива ... Читати далі »
Просмотров: 1759 | Добавил: Portugal | Дата: 28.03.2010 | Комментарии (0)

Алкогольна інтоксикація

У періоді дії етанолу на організм виділяють дві фази: резорбції (всмоктування) та елімінації (виведення). Час від прийому спиртних «напоїв» до моменту досягнення максимальної концентрації в крові складає період резорбції. Швидкість всмоктування етанолу в період резорбції неоднакова. Так, поки етанол знаходиться в шлунку, резорбція досить повільна, потім, по мірі його надходження в тонку кишку швидкість всмоктування зростає, а в самому кінці фази резорбції всмоктування знову сповільнюється. Вважається, що залежно від індивідуальних особливостей організму період всмоктування може збільшитися майже в 2,5 рази (до 2-6 годин), але для кожної конкретної людини цей час є достатньо постійним. У фазі резорбції насичення етанолом органів і тканин відбувається швидше, ніж його окислення і виведення, саме тому спостерігається підвищення його концентрації в крові. Етанол розподіляється в організмі людини, за даними більшості дослідників, в 64% маси ті ... Читати далі »
Просмотров: 2708 | Добавил: Portugal | Дата: 28.03.2010 | Комментарии (0)

null

   Так-так, це ніяка не помилка.. Настав час    поговорити і про таку проблєму, пов’язану із пивом.  Як виявилося - багато хто схиляється і ... Читати далі »

Просмотров: 2712 | Добавил: Portugal | Дата: 28.03.2010 | Комментарии (0)