Головна » 2010 » Березень » 31 » Алкоголь
19:37
Алкоголь
Алкоголь - це етанол (етиловий спирт чи просто спирт), який виготовляють ферментацією цукрів (бродінням). Під словом алкоголь часто розуміють алкогольні напої - це назва для напоїв зі вмістом етилового спирту. Наркотична залежність від цих напоїв називається алкоголізм. Алкоголь належить до наркотичних отрут. 
Алкоголь у «чистому» вигляді, такому як етанол (95% медичний спирт), потрапивши в організм будь-яким шляхом і маючи певну концентрацію, викликає важке отруєння організму і, як правило, смерть. 

Алкоголь пригнічує центральну нервову систему, послаблює діяльність центрів самоконтролю і знижує здатність мислити розумно. Алкоголь у великих кількостях може викликати кому і навіть призвести до смерті. Алкоголізм це залежність. Змішувати алкоголь з лікарськими препаратами або забороненими наркотиками надзвичайно небезпечно і може бути фатально. Алкоголь впливає на мозок і викликає порушення координації рухів, сповільнює рефлекси, спотворює зорове сприйняття, викликає провали в пам'яті і втрату свідомості. Алкоголізм став нормою життя. Оскільки організм підлітка все ще розвивається, алкоголь сильно впливає на фізичне та духовне здоров'я юнака. І байдуже, горілка це чи коньяк, пиво, коктейль, вино, джин, текіла або ром, це алкоголь, і він впливає на вас. Алкоголізм - це одна з найсерйозніших проблем сучасного суспільства. Факти промовисні. 

Алкоголь інші назви: 
• випивка  
• спиртне 
• водяра 
• спиртяга 
• гомира 
• пийло 
• бухло 
• паліво 
• брага  
• самогон 

Алкоголь короткострокові наслідки вживання: 
Відчуття тепла 
Червоніє шкіра 
Заважає розумно мислити 
Порушує координацію рухів 
Невиразна мова 
Втрачаєш пам'ять і кмітливість  
Коли вживаєш алкоголь у великих дозах, то це зазвичай закінчується похміллям, нудотою, гарячковою пропасницею і, іноді, блювотою. 

Алкоголь відтерміновані наслідки вживання: 
Багаторазове бажання позбутися неприємних наслідків прийому алкоголю призводить до потреби пити ще більше. Алкоголь призводить до погіршення фізичного стану, в тому числі до ураження печінки, і підвищує ризик серцевих захворювань. Вагітна жінка, що вживає алкоголь, може народити дитину-потвору, із затримкою розвитку та церебральними порушеннями. У людини може розвинутися залежність від алкоголю (алкоголізм). Якщо раптом кинути пити алкоголь, можуть виникнути нервозність, безсоння, пітливість, поганий апетит, судоми і, іноді, навіть смерть. Зловживання алкоголем породжує численні конфлікти між людьми. 
У наші дні алкоголізм процвітає повсюди, це школи, виші, офіси і робочі місця, будинки та вулиці, громадський транспорт. Алкоголь дає ґендлярам величезні прибутки. На здоров'ї людей роблять великі гроші, і побутує виправдання, що "ніхто їх не змушує пити, алкоголь вживають за власним бажанням". І в той же час йде тотальна реклама спиртних напоїв, і які задоволення та блага вони приносять. Батьки з дитинства є прикладом. Фахівці намагаються нас переконати, що алкоголь навіть корисний. Але замовчують статистику захворювань і смертей. 
Наприклад в Росії щорічно алкоголізм забирає близько 75000 - 100000 людських життів. Вирішуйте самі. 

Алкоголь руйнує. Та й що тут говорити, досить подивитися добряче навколо і ви побачите цих людей навколо нас, вони скрізь, їх величезна кількість. Спочатку це відпочинок, пустощі, гарний настрій, а потім це затягує, і вони вже не можуть без спиртного й дня. Алкоголь присутній на кожному святі та вечірці. У більшості випадків навіть не потрібно приводу щоб випити. Алкоголь призводить до залежності. Скрізь алкоголь. 
Тепер ви розумієте що відбувається? Що таке алкоголь?!
Переглядів: 874 | Додав: Portugal | Теги: Алкоголізм, алкоголь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: