Головна » 2011 » Квітень » 17
 Правильно вибравши роботу, можна уникнути ускладнень більшості хронічних захворювань. «Труд» за допомогою рекрутеров і лікарів дізналася, які найпоширеніші протипоказання по здоров`ю для різних професій і яким чином їх сумістити з кар`єрою.

Хоч би одну з десяти «хвороб цивілізації» можна зустріти практично у кожного жителя мегаполісу.

«Спочатку заробляється багато грошей ціною здоров`я, а потім доводиться витрачати ці гроші на його відновлення», - говорить керівник групи консультантів по пошуку і підбору персоналу холдингу «Імперія кадрів» Тетяна Акимкіна. І не завжди зароблені засоби допоможуть повернути здоров`я.

«Змінивши роботу, я не тільки уникла ускладнень своєї хронічної астми, але і практично вилікувалася від неї», - розповідає Ганна Мусієнко. Раніше вона працювала в офісі. Брак свіжого повітря ... Читати далі »
Просмотров: 986 | Добавил: Portugal | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)

 Як часто ви ловите себе на раптовому бажанні з`їсти що-небудь сладеньке, солоне, кисле і так далі? Фахівці вважають, що ці своєрідні сигнали тіла посилаються нам організмом неспроста.

Організм завжди дає знати своєму власникові про якісь неполадки в роботі внутрішніх систем, посилаючи ті або інші сигнали тіла.


Шоколад

Досить часто жінкам хочеться солодкого у час передменструального синдрому або при клімаксі. Але одна справа з`їсти два-три шматки від шоколадної плитки і зовсім інше – з`їсти цілу і не насититися. Деякі фахівці вважають, що надмірна тяга до солодкого, що виникає напередодні місячних або при клімаксі, свідчить про дисгормональні порушення і вимагає відповідної корекції.

Дуже багато жінок використовують шоколад як антидепресант: цей продукт містить алкалоїди, щ ... Читати далі »
Просмотров: 1363 | Добавил: Portugal | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)

Втома, сонливість, перепади настрою, блідий вигляд - ось вірні «супутники» першого весняного місяця.

Причин у такого стану кілька - це і гіповітаміноз, адже організм уже вичерпав накопичені за літо вітаміни, і різкі перепади атмосферного тиску, які б`ють по артеріального тиску. Тому ми вирішили розповісти про те, як допомогти своєму організму справитися з весняними проблемами, щоб повною мірою насолодитися довгоочікуваним потеплінням.

Гастрит

Вихід із зимового стилю життя дається нелегко органам шлунково-кишкового тратку. Насамперед тому, що взимку ми харчуємося важкою їжею, а з початком весни намагаємося переключитися на більш легкі, рослинні продукти. Організм тут же починає чинити опір, і з`являються ознаки гастриту: біль, дискомфорт і важкість, що виникають у верхній частині живота (частіше після їжі). Якщо не звернути на це увагу, може розвинутися ... Читати далі »
Просмотров: 713 | Добавил: Portugal | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)

 Втома, блідий колір обличчя, тьмяне волосся, висипання — такі сигнали дає організм, коли йому вже важко впоратися з переробкою токсинів. І найчастіше це відбувається саме навесні. Адже взимку багато хто з нас зловживав консервами, солодощами і іншим сміттям гастронома. Та і сидячий спосіб життя — бич зимового періоду — не допомагає нашій системі виділення повноцінно справлятися зі своєю функцією (нагадаємо, що саме заняття спортом — відмінна профілактика закрепів).

Проте, відчуваючи, що час б почиститися, ми часто відкладаємо цю справу на потім. Адже готувати настої з різних травичок, пити касторку або робити клізму — не найприємніші заняття. Крім того, деякі очисні процедури можуть, як виявляється, завдати шкоди нашому здоров`ю. «Головний припис до проведення клізми — закрепи, при яких неефективні послаблюючі, — вважає гастроентеролог Сергій Ткач. — Тому тільки ... Читати далі »
Просмотров: 634 | Добавил: Portugal | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)