Головна » 2010 » Грудень » 06
ВПЛИВ КУРІННЯ НА ОРГАНІЗМ ЛЮДИНИ.

Тютюн - однолітня рослина сімейства пасльонових. Для отримання курильного тютюну його листя піддають спеціальній обробці, що складається з таких процесів, як сортування, в'ялення, ферментація, сушіння, подрібнення. Відмінною властивістю тютюну є наявність у ньому особливої токсичної речовини - нікотину.

У процесі викурювання цигарки або сигарети відбувається згорання тютюну й паперу при високій температурі. Дим, що втягується курцем, містить величезну кількість шкідливих речовин: нікотин, окис вуглецю, сліди синильної кислоти й ін.

Багато людей не знає і сотої частки шкідливих ефектів тютюнового диму. Зазвичай знання про шкоду куріння обмежуються можливістю розвитку рака. Кожен знає хоч одну людину, яка, викурюючи по 40 сигарет на день, дожила до вісімдесяти років. Це насправді так. Однак на одну людину, стійку до впливу отрути сигарет, припадає 1000 чоловік, які чутливі до дії цієї отрути. З якої сторони не дивись на цю проблему, ... Читати далі »
Просмотров: 840 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

Слабка про побічні ефекти слід очікувати Коли кинути палити

Відмова від наслідків куріння стороні те, що ця посада буде сьогодні. Перш за все ми повинні відзначити, що є багато речей, які все ще залишаються нез'ясованими, і більшість наших читачів, які почали мати гідні результати в досить куріння кампанію посилають багато важливих питань і зворотного зв'язку, яка дає щось надзвичайно цінне для цього Блог - можливість писати про речі, знаючи, що ваша аудиторія чекає, щоб знати. Іншими словами - пам'ятаєте основи і бути готовими застосовувати їх при необхідності. Ставлення є найбільш важливим, і він вважається важливим при спробі зробити речі трапляються в певних тим або іншим чином, і саме тому більшість людей там Fail куріння - вони не мають необхідного відносини, і це приводить їх до Той факт, що відмова від наслідків куріння боку здається для них хтось дуже дивне і потворне і неможливе, щоб перемогти і просто бояться побачити природні речі, і це те, що не слід робити, якщо в ... Читати далі »
Просмотров: 2762 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (1)

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я ПОПЕРЕДЖАЄ ..., особливо жінок

Сьогодні із тютюнокурінням пов’язане катастрофічне зростання серцево-судинних захворювань, хвороб органів дихання, онкологічної патології. За прогнозами експертів ВООЗ (2003), при нинішніх темпах розповсюдженості в Україні вже до 2020 р. кількість летальних наслідків від паління сягне 22%. На фоні деякого зменшення відсотка чоловіків-курців швидкість збільшення кількості курців серед жіночого населення набуває загрозливих розмірів. У той же час наукові дослідження свідчать, що наслідки вживання тютюнових виробів є більш небезпечними саме для жінок та дітей. Починаючи з цього номера, ми започатковуємо цикл публікацій про згубність цієї звички не лише для курців, але й для тих, хто не палить.


Усвідомлення для суспільства масштабності медико-соціальних наслідків тютюнокуріння зумовило створення у багатьох країнах світу національних програм профілактики і боротьби з цією шкідливою звичкою, таких як ... Читати далі »
Просмотров: 1312 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

Слово "депресія" - (від лат. "Depressio" - придушення, пригнічення) означає стан людини описаний як занепад душевних і фізичних сил. 
 У сучасному світі важко знайти людину незнайому з депресією. Сьогодні навіть діти знають що таке депресія на власному досвіді. 
 Через швидкий ритм, в якому живе більшість мешканців міст, через численні труднощі, пов'язані з бурхливим економічним розвитком сучасної цивілізації, багато людей визначають для себе самі різні причини, з яких виникає ця сама депресія. Називають нервове виснаження, як наслідок дуже напруженої роботи, або зраду, а то й загибель близької людини. Є такі, для кого депресія - Боже прокляття, кара за гріхи і більш екзотичні причини. Наприклад, гаряче улюблене багатьма психіатрами (для яких масова депресія є непоганим видом бізнесу) - порушення хімічного балансу окремих речовин в організмі. 
 Але якщо бути достатньо прискіпливим вивчаючи причини стану визначеного як депресія, то можна знайти кілька вельми примітних та корисн ... Читати далі »
Просмотров: 922 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

Ты устала, настроение – на нуле, сил не хватает, еще и простуда замучила? Cекс – лучшее лекарство! И здоровье поправится, и на проблемы посмотришь по-другому














Решила оздоровиться? Разумеется, солнце, воздух и вода окажут свое полезное влияние на твой организм. Но есть средство куда более действенное! От простуд и гриппа, против тоски и уныния, от бессонницы и упадка сил существует универсальное лекарство - секс.

О благотворном и общеоздоровительном воздействии этого приятного занятия знали еще с древних времен. Сейчас и ученые подтверждают эту теорию. Ты сомневаешься? Ну-ка, вспомни себя в период безумства чувств. Весь день хочется петь, работа ладится, любые проблемы решаются легко и просто! Обрати в ... Читати далі »

Просмотров: 867 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

 Действительно, занятия бегом в силу своей доступности имеют огромное преимущество перед другими видами физических упражнений. Для бега не требуется специально оборудованного спортзала или каких-либо приспособлений, тренироваться можно в любое время как вместе с друзьями, так и самостоятельно. И, самое главное, бег - это мощное средство укрепления здоровья.

При методически правильном использовании оздоровительного бега развиваются благоприятные изменения в жизнедеятельности сердечно-сосудистой и дыхательной систем, увеличиваются масса и размер сердца (за счет умеренного расширения его полостей и некоторого утомления сердечной мышцы). Это приводит к образованию в полости сердца определенного резерва крови, который в состоянии покоя находится как бы в запасном депо и используется при увеличении запросов к кровоснабжению во время мышечной работы. За счет утолщения мышечных ... Читати далі »
Просмотров: 670 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)


  Если даже отдых не помогает вам избавиться от усталости и вернуться в строй, пора задуматься о визите к врачу.

Усталость и апатия после долгого рабочего дня — явление нормальное и естественное. Чтобы прийти в норму, здоровому человеку достаточно хорошо выспаться или просто дожить до выходных. Но если даже отдых не помогает вам вернуться в строй, пора задуматься о визите к врачу.

Просыпаясь утром, вы с трудом заставляете себя одеться и чувствуете вялость до конца дня? В выходные вам не хватает сил и желания даже на прогулку, а в будние дни — тем более? Пройдя пару пролётов по лестнице, вы готовы свалиться от слабости? Все эти признаки могут говорить о серьёзных проблемах со здоровьем; некоторые из них, правда, можно решить самостоятельно, другие же требуют помощи специалиста. Авторы книги «Сигналы вашего тела» (Your Body`s Red Light Warning Signals), вышедшей в Америке, ... Читати далі »
Просмотров: 1284 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)


лово "депресія" - (від лат. "Depressio" - придушення, пригнічення) означає стан людини описаний як занепад душевних і фізичних сил. 
 У сучасному світі важко знайти людину незнайому з депресією. Сьогодні навіть діти знають що таке депресія на власному досвіді. 
 Через швидкий ритм, в якому живе більшість мешканців міст, через численні труднощі, пов'язані з бурхливим економічним розвитком сучасної цивілізації, багато людей визначають для себе самі різні причини, з яких виникає ця сама депресія. Називають нервове виснаження, як наслідок дуже напруженої роботи, або зраду, а то й загибель близької людини. Є такі, для кого депресія - Боже прокляття, кара за гріхи і більш екзотичні причини. Наприклад, гаряче улюблене багатьма психіатрами (для яких масова депресія є непоганим видом бізнесу) - порушення хімічного балансу окремих речовин в організмі. 
 Але якщо бути достатньо прискіпливим вивчаючи причини стану визначеного як депресія, то можна знайти кілька вельми примітних та кор ... Читати далі »
Просмотров: 770 | Добавил: Portugal | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)